Afhold dit næste yoga retreat på Bornholm!

 

Sammen med Hotel Sandvig Havn, tilbyder oe.retreat at udforme de perfekte rammer, til et uforglemmeligt ophold i den Bornholmske natur, med masser af velvære og nærver. 

 

Vi vil stå for lækker, hjemmelavet mad, med Bornholmske ingredienser, tre gange om dagen, samt udlejning af de hyggeligste værelser til dine yogier og dig. 

 

Vi ligger inde med en skøn pejsestue, som bl.a. kan danne ramme for jeres yoga timer. 

 

Vi tilbyder en række forskellige workshops, sauna ved havet, samt guidede vandreture i naturen, hvis du ønsker at tilkøbe dette til dit retreat. 

Vores standard pris 

 

• Tre nætter på enkelt værelse

• Alle måltider tilberedt af vores private kok

• Leje af fællesrum til yogaundervisning

 

Pris i alt 3.099 DKK pr. person.

Vi forventer at du bringer mellem 10 og 30 yogier med dig, som har lyst til at få en uforglemmelig oplevelse i det fantastiske landskab, som Bornholm byder på. Med natur som vil være med til at skabe unikke, eventyrlige og magiske oplevelser. Hvor klippeudspring, det bølgende hav, frisk luft og nye bekendtskaber vil skabe rammerne for dette ophold. 

Vores udvalg af workshops

Vores workshops er primært bygget op omkring kroppen eller kreativitet. Herunder ses en liste med workshops og priser som kan tilkøbes til dit retreatet. 

M:A:M - Movement And Mobility

ved Michelle Runekær-Hansen

 

M:A:M er et dybdegående træningssystem, der både er blid og udfordrende. Træningen er med til at stimulere kroppen til øget styrke, smidighed og harmoni. Rent praktisk arbejder vi med at løsne op for kroppens led og de omkringliggende muskler. Rigtig mange oplever problemer med deres led og overspændte muskler, - knæet gør ondt, lænden er spændt eller 

skulderen stiv. 

 

Ved hjælp af Movement And Mobility får vi igen følelsen af frihed og lethed i kroppen. Træningssystemet er inspireret af yoga, kampsport, qi gong, gymnastik og mensendieck. De bidrager alle med hver deres nuance, men samlet giver de et fundament for øget kropsbevidsthed og balance i krop og sind.

 

PRIS: 660 kr. á 120 minutter. 

Massage 

ved Mette Christophersen - Klinik Ezense

 

Massagens fordele:

Øger bevægeligheden i bindevævet, muskler og led hvilket er essentielt for at vi kan fungere uden stivhed i hverdagen. Den mindsker også inflammation og myofasciale forandringer (myoser). hjælper med at udskille affaldsstoffer.  

 

Øger frigivelsen af hormonstoffer som oxytocin (kærlighed/omsorg),serotonin (lykke/glæde/), endocannabinoider (ro og velvære) og nedsætter kortisol.

Derved forbedres humøret og søvnen, og angst  og stress formindskes. Massage beroliger nervesystemet, så det kan sende de rigtige og fornødne impulser til muskler og hjerne. Øger blodgennemstrømningen, nedsætter smerter og forbedrer immunforsvaret så vi føler os sunde og raske.

 

PRIS: 350 kr. á 45 minutter, pr. person

Mindfulness

ved Maria - Amazing Living. Academy

 

Denne workshop kan omhandle lige fra at tale om stress, ”at være i nu’et”, om intuition, clairvoyance, healing, manifestation og meget andet. Det er kun fantasien der sætter grænser. 

 

Hvis du ønsker at tilføje dette workshop til dit ophold, skrædersyger Maria det, efter dine ønsker og dit holds behov. 

 

PRIS: 1.800 kr. á 3 timer. 

Kreativt værksted 

ved Lene Hammer

 

Tilkøbes dette workshop, stiller Lene op med en af hendes mange kreative workshops, lige fra malekursus, tegne med kul mv. 

Hun vil undervise i hendes kundskaber og vejlede undervejs.

 

PRIS: 1000 kr. á 120 minutter, inkl materialer

Video/ foto kursus 

ved Sofie Hammer

 

Til dette video kursus, kræver det blot en Iphone el. ligne, som har plads til 1-2 apps. På kurset lærer i at lave en æstetisk, smuk og kreativ video af et emne, som er planlagt til dagens workshop. 

 

Under workshoppen vil i lærer at filme, klippe og redigere med farver og lyd, så i får skabt jeres helt eget unikke udtryk af en film, til fx de sociale medier.

 

PRIS: 2000 kr. á 120 minutter

Tur guide

 

Ved Hotellet er den dejligeste natur og ønsker i en guide, som kan tage jer med rundt og vise jer nord Bornholms unikke perler kan dette også tilkøbes.

 

PRIS: 1000 kr. pr. vandretur á 2-3 timers vandretur.

Sauna

 

Lige foran hotellet ligger en dejlig sauna, som kan benyttes ved et mindre gebyr pr. dag. Herfra kan man tage en dukkert i havet, efterfulgt af sauna besøg,, med udsigt over det smukke hav.

 

PRIS: 25 kr. pr. person, pr. dag.

Book dit yoga retreat

Kontakt

oe.retreat@gmail.com

tlf. +45 53520009

Adresse

Strandpromenaden 5

3770 Allinge-Sandvig

Follow

@oe.retreat

ADRESSE

Hotel Sandvig Havn​

Strandpromenaden 5

Sandvig
3770 Allinge

KONTAKT

Telefon: 56 48 03 01

E-mail: info@sandvighavn.dk

BOOK ONLINE

© 2019 Hotel Sandvig Havn. Designet af www.sofiehammer.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon