Hotel Sandvig Havn er et hyggeligt badehotel beliggende lige ud mod den lille fiske- og lystbådehavn i Sandvig.​ 

Kun 200 meter fra hotellet ligger den dejlige Sandvig badestrand og naturparken Hammerknuden, hvor Hammershus, nordens største borgruin, tårnende højt på klippen.

 

Naturen indbyder til raske gåture og friske løbeture.

Udenfor højsæsonen finder man en ro, som går helt ind i sindet, knogler og sjælen. Alt imens, der i højsæsonen er mere liv - dog vil du stadig være omgivet af rolige og afslappende omgivelser.

Mange af vores 19 værelser har havudsigt, ligesom alle 9 ferielejligheder på 2 sal har en fantastisk udsigt til havet og klipper.

Godt at vide

Normalt vil der være nogen til at byde Jer velkommen i receptionen eller i Caféen Dideriks Veranda. Såfremt at I ankommer sent på aftenen, vil der ligge en kuvert i receptionen med jeres nøgle.

I kan finde vej til værelset via værelses-oversigten i receptionen på Hotel Sandvig Havn. I kan I altid ringe til +45 56 48 03 01 og få kontakt til en medarbejder, der er klar til at hjælpe.

Læs også om hvordan vi håndterer COVID-19 situationen:

Området

Sandvig ligger i læ af Langebjerg og den naturskønne Hammerknude med krystalklare søer og store lyng arealer. Det fantastiske nedlagte hammerstenbrud og det gamle Salomons kapel ligger kun et stenkast fra hotellet og fra Hammerhavn kan man sejle med turbåde og se Løvehovederne og Hammershus ruiner fra søsiden.

​Du finder derudover Danmarks længste svævebane over opalsøen, som ligeledes ligger tæt på hotellet, samt Sandvigbugten med badebro og skøn sandstrand tre minutter fra hotellet.

​Der er rige muligheder for lystfiskeri langs kysten, trolling, golf, tennis, minigolf, ridning, cykel- og vandreture i den storslåede natur. Bare 11 km fra hotellet ligger Rø Golfbane, den mest spændende og fascinerende af Bornholms 3 golfbaner.

Området byder desuden på Bornholms Kunstmuseum, Bornholms Tekniske Samling, gallerier og kunsthåndværkere samt flere gode restauranter. Bybilledet præges af smalle, hyggelige gader og gamle charmerende bindingsværkshuse og knap 2 km derfra ligger Allinge, som også er et besøg værd. 

Faciliteter

Hotellet har en dejlig gårdhave, som må benyttes til afslapning, solbadning, et slag terninger, et koldt glas vin eller andre hyggelige påfund. 

Vi byder hver dag på lækker morgenmad i cafe området, hvor vi serverer særligt udvalgte Bornholmske specialiteter og skønne smagsoplevelser, som vækker ganen lige fra morgenstunden. Derudover serverer vi også kaffe, te og andet godt, som giver den bedste start på dagen, for lige netop dig. 

I forlængelse af hotellet, ligger den hyggelige café Dideriks Veranda, hvor du kan købe smagfulde sandwiches, kolde juicer, øl, vand og varme drikke. Hvis du er shoppelysten og mangler en fin souvenir, kan du roligt gå på opdagelse i butikken, som smelter sammen med resten af caféen. Se og læs mere om Dideriks Veranda under afsnittet café & butik.

Kørselsvejledning

Kørselsvejledning fra havnen i Rønne:

​​

Ved udkørsel fra færgelejet drejes til venstre, følg vejen 200m og drej til højre lige før Q8-tankstation, ad Ndr. Kystvej.

 

Følg kystvejen helt frem til rundkørslen (ca. 2½ km.). Her drejes til venstre mod Allinge. Følg vejen til Allinge. Fortsæt gennem Allinge by mod Sandvig. Ved indkørsel til Sandvig drejes til højre ved minigolfbanen og herefter er der ca. 50m til Hotel Sandvig Havn, midt på havnefronten.

 

​Parkering i afmærkede båse på havnen.​

 

Hotel Sandvig Havn

Strandpromenaden 5

Sandvig

3770 Allinge

Tlf.: 56 48 03 01

Tilbud

 

Grupperejser: Kommer I som en større gruppe, kontakt os venligst og hør nærmere omkring rabatter og tilbud. 

Se flere priser under Værelser og Lejligheder

ADRESSE

Hotel Sandvig Havn​

Strandpromenaden 5

Sandvig
3770 Allinge

KONTAKT

Telefon: 56 48 03 01

E-mail: info@sandvighavn.dk

BOOK ONLINE

© 2019 Hotel Sandvig Havn. Designet af www.sofiehammer.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon